Termeni Si Conditii

Toate drepturile de autor privind continutul site-ului www.neby.ro apartin Neby Fitness SRL.

Inainte de a utiliza acest site, va  rugam sa cititi cu atenţie enunturile de mai jos, aplicabile acestui site si tuturor materialelor pe care le contine.

Va aducem la cunostinta ca prezentul site este destinat promovarii pe piata a produselor si serviciilor marca NEBY.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Accesul la prezentul site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român.

Daca utilizati produsele si serviciile oferite de site-ul www.neby.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Continuand sa utilizati site-ul, acceptati/sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

  • Neby Fitness poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul.
  • Neby Fitness poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, Neby Fitness poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.
  • Sunteţi de acord că Neby Fitness, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau îndepărta din site orice conţinut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, perioadele extinse de inactivitate sau încălcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului.
  • Neby Fitness poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra utilizatorii, societatea nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.
  • Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.
  • Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

CONTINUTUL

Continutul site-ului este destinat uzului personal al utilizatorului.

Toate materialele prezentate pe site, incluzand dar fara a se limita la: conceptul de antrenament, programe alimentare, materiale video, muzica, poze, texte, informatii, articole scrise, s.a. – generic numite continut – sunt protejate de catre dispozitiile Legii nr.8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe – sanctiuni atat administrative cat si penale, a Legii nr.84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si a Legii nr.129/1992 republicata – privind desenele si modelele industriale.

Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul www.neby.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul si/sau continutul acestuia.

Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor impuse de catre Neby Fitness.

Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului site-ului este expres interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site

Neby Fitness nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul site-ului in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile de autor privind continutul site-ului www.neby.ro, apartin Neby Fitness SRL

Utilizatorii pot descarca total sau partial continutul de pe acest site numai pentru uzul personal.

Preluarea informatiilor de pe site-ul www.neby.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un singur paragraf al continutului informativ si maxim o poza, iar la sfarsitul materialului sau in dreptul continutului sau al pozei respective de pe site-ul dumneavoastra, se poate atasa un link cu trimitere catre site-ul www.neby.ro

LIMITE ALE UTILIZARII SITE-ULUI

Atunci cand accesati site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Neby Fitness in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

CONEXIUNI CATRE ALTE SITE-URI

Site-ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site-uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Neby Fitness nu poate controla, in nicio masura, continutul tertelor site-uri. Prin urmare, Neby Fitness nu isi asuma nicio responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor site-ului si nu implica sprijinirea de catre Neby Fitness a materialului disponibil pe acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA INREGISTRARE

Accesul la continutul online al site-ului www.neby.ro este limitat.

Inscrierea pe site se realizeaza prin completarea formularului de inscriere cu datele mentionate in acesta.

Pentru optiunea Login/Inregistrare, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact.

Formularul de inregistrare va contine informatii de contact ale utilizatorului (nume, prenume, adresa de e-mail).

Nu va puteti inregistra pana cand nu veti citi si bifa butonul „termeni si conditii”. Bifarea acestui buton reprezinta acordul dumneavoastra referitor la termenii si conditiile acestui site.

Datele personale furnizate vor putea fi prelucrate si utilizate de catre Neby Fitness pentru comunicarea cu persoanele inregistrate si in scopuri statistice.

Neby Fitness isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Accesand legatura “termeni si conditii” puteti lua la cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

MODALITATI DE PLATA

  1. prin transfer bancar

1. Procesarea platilor online este efectuata prin serviciile oferite de mobilpay.ro. MobilPay este un serviciu web securizat ce permite proprietarilor de site-uri sa accepte plati online prin SMS. MobilPay se comporta ca un portal de plati. In momentul cand doriti sa achizitionati un program de antrenament, veti fi redirectionat catre portalul securizat mobilPay.

Cand procedura de plata este finalizata sunteti automat redirectionat catre www.neby.ro cu o confirmare a platii.

Toate datele transmise si primite intre www.neby.ro si mobilPay sunt criptate, astfel incat nimeni nu poate vedea detaliile tranzactiei.

2. Procesarea platilor online prin card este efectuata prin serviciile oferite de mobilpay.ro.

MobilPay este un serviciu web securizat ce permite proprietarilor de site-uri sa accepte plati online prin card.

Dacă ati ales plata cu cardul ca modalitate de plată, după trimiterea comenzii se va deschide pagina procesatorului de card. În urma efectuării plătii, atât dumneavoastra, cât si neby.ro veti primi mesaje de confirmare a plătii. Din acest moment, tranzactia se va considera în desfăsurare, cu plata confirmată.

Dacă alegeti să efectuati plata cu cardul pentru pachetele de antrenament si alimentatie veti fi redirectionat către o pagină securizată a procesatorului de card. Pentru a efectua plata trebuie să introduceti datele cardului. Procesatorul va mentine pagina activă un timp limitat. Dacă datele cardului nu sunt introduse în acest timp, plata pentru produsul comandat nu se mai poate efectua prin card bancar. Prin urmare, comanda se va considera realizată, iar tranzactia neplătită. Părtile vor primi automat un e-mail cu datele celeilalte părti, astfel că acestea au posibilitatea de a găsi alte metode de plată a produsului.

RETURNAREA PRODUSELOR

Prin natura lor, pachetele de abonamente se incadreaza in gama produselor audio/video mentionate la art. 10 lit. d) din OUG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

DATE CU CARACTER PERSONAL

Completând formularul de inregistrare sau abonare la newsletter, ca utilizator, vă daţi acordul, în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de furnizor.
Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidentialitate şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul dumneavoastră.

Datele personale sunt compuse din: nume, prenume si adresa de e-mail

Această pagină conţine numai informaţii cu caracter general, cu scop de informare prealabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Orice operaţiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfăşura prin intermediul acestui site, va fi insoţită de informaţii detaliate şi explicite, care să vă permită să faceţi alegerile corespunzătoare, în conformitate cu drepturile şi interesele dumneavoastra legitime, aplicabile de la caz la caz.

„Datele personale” se referă la informaţiile personale de identificare pe care le putem colecta de la utilizatorii acestui site, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail.

SC NEBY FITNESS SRL va înregistra doar acele date personale pe care le veţi completa de bunăvoie in momentul in care dumneavoastra veti dori sa achizitionati unul sau mai multe produse de pe site. Atunci când ne furnizaţi aceste date personale, vă vom indica în mod expres scopul în care intenţionăm să folosim informaţiile conform termenilor legali din cadrul prezentului site şi vă vom cere consimţământul expres şi neechivoc pentru orice asemenea utilizare.

Scopurile tipice sunt următoarele:

1.         Răspunsul la cererile dumneavoastră

Atunci când ne trimiteţi datele dumneavoastră personale în contextul de a ne pune o întrebare sau de a formula o cerere, vom folosi datele pe care ni le furnizaţi pentru a răspunde la întrebarea/cererea dumneavoastră.

2.        Iniţierea unei promoţii

Putem folosi datele personale transmise de dumneavoastra într-un formular de înscriere pentru o promoţie, în scopul de desfăşurare a promoţiei conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, după caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a câştigătorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor, ar putea să solicite câştigătorilor să participe la viitoarea publicitate, etc.

Orice transfer necesar al datelor dumneavoastra personale vă va fi adus la cunoştinţă şi explicat în mod detaliat, iar în situaţiile unde este obligatoriu vă va fi cerut acordul în mod expres pentru astfel de operaţiuni.

3.       Îndeplinirea unui contract / unei comenzi

Putem folosi datele dumneavoastra personale atunci când ne comandaţi bunuri sau servicii, în scopul de a îndeplini acea comandă şi putem impartasi asemenea date unor terţe părţi, cum ar fi furnizorul de servicii de plată prin card sau transportatorul bunurilor/premiilor. Un astfel de transfer de date personale va fi făcut numai în vederea respectării intereselor dumneavoastra legitime ori pentru îndeplinirea prevederilor unui contract.

4.       Marketing direct

Atunci cand veti mentiona in mod expres in cererea dumneavoastra ca doriti sa primiti materiale publicitare/promotionale, va vom trimite periodic informatii si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastra. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ati exprimat acordul pentru folosirea datelor dumneavoastra personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord.

Pe de altă parte, aveţi dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastră personale sau de a intrerupe orice legătură a dumneavoastră cu prezentul site în orice moment. Vă rugăm să completati un formular electronic pe adresa noastra.

DURATA PRELUCRĂRILOR

Intenţia noastră este aceea de a păstra un contact permanent cu clienţii noştri şi de a iniţia legături strânse cu potenţialii clienti. De aceea, scopul nostru este să vă oferim o pagină interactivă, care printre altele are drept scop să răsplătească fidelitatea vizitatorilor săi. În acest sens, pentru un contact permanent, intenţia noastră este ca prelucrarea datelor dumneavoastra să fie efectuată pentru o perioadă cât mai lunga de timp.

Dupa încetarea prelucrării, datele dumneavoastra vor fi şterse sau transformate în date anonime, ce urmează a fi folosite numai în scopuri statistice.

POLITICA ANTI SPAM

Neby.ro nu tolerează mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preîntâmpina abonările false sau automate la newsletter, folosim sistemul CONFIRMED OPT IN. În acest fel, abonarea la fiecare newsletter se face doar după confirmarea adresei de email a utilizatorului. Totodată, neby.ro garantează că, din momentul dezabonarii, nu veţi mai primi ediţiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de către neby.ro va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant (one click).

RESPONSABILITATE

Neby.ro nu oferă niciun fel de garanţie asupra conţinutului furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie ca serviciul va funcţiona fără întreruperi, fără erori iar defecţiunile aparute vor fi remediate in timp util. Totodata Neby.ro nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.
Neby.ro nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

MĂRCI ÎNREGISTRATE

Toate mărcile înregistrate (nume de brand, logo-uri.) care apar în interiorul prezentului site sunt deţinute de catre Neby Fitness SRL. Este strict interzisă utilizarea oricărei mărci înregistrate postată pe acest site.

Prin accesarea si folosirea site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam incetati navigarea pe acest site.